Garden Path Fermentation

( ilość produktów: 4 )

“Hiperlokalność” to hasło tego producenta. Wszystkie składniki z których tworzone są piwa, wina, cydry i miody pitne, pochodzą z jak najbliższej okolicy, lub z ich własnego ogródka. Wyroby fermentują w dębowych beczkach z rodzimymi drożdżami. Cały proces opiera się na zmodernizowanych tradycyjnych technikach warzenia, dostosowanych do składników by maksymalnie wykorzystać możliwości, jakie daje stan Waszyngton- czyli bogate zasoby dolin i umiarkowany klimat.

Zaufane Opinie IdoSell
4.89 / 5.00 384 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2020-07-20
Co prawda dopiero drugie zamówienie, ale rzecz już pewna - wszystko przebiegło w pełni profesjonalnie!
2020-07-21
Kolejne zamówienie i kolejny raz wszystko jak Bozia przykazała ;)
Oferta przeznaczona wyłącznie dla osób pełnoletnich. Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel