Inne alkohole

( ilość produktów: 4 )

Wina i miody to trunki otrzymywane z fermentacji odpowiednio winogron i miodu pszczelego. Te znane ludziom od tysiącleci napitki, w kraftowym wydaniu zyskują nowe smaki i aromaty. Klasycznie słodkie jak ulepek miody są łamane ostrymi, kwaśnymi i wytrawnymi smakami dla uzyskania balansu smaku i wyjątkowych doznań na języku, natomiast nowatorskie metody produkcji wina zapewniają im niespotykane wcześniej w winach bukiety zapachowo-smakowe.

Osobną i bardzo ciekawą grupę stanowią koreańskie soju, będące destylatem ryżowym o typowej raczej dla wina zawartości alkoholu i doskonale nadające się na podstawę do różnorakich, mniej lub bardziej wymyślnych, drinków.

Spróbuj sam, w końcu nie samym piwem człowiek żyje. 

Prawdziwe opinie klientów
4.8 / 5.0 9159 opinii
pixel